Naar vorige bladzijde

Beste deelnemers aan de jubileumdrive,

Zaterdag 23 maart is het dan zover, we gaan ons dertigjarig bestaan vieren op het partyschip Marlina te Spijkenisse. Bij binnenkomst is er een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er is na de afvaart muziek, een sportieve en gezellige drive en een buffetmaaltijd. Ondertussen vaart het schip door de Rotterdamse haven, zodat we van een wisselend uitzicht kunnen genieten. Ons motto is Saamhorig, Sociaal en Sportief. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen met elkaar mee willen rijden. Het scheelt parkeerplaatsen en is ook nog milieuvriendelijker. Voor een vereniging met ons motto gaat dit vast lukken.

AANKOMST

Het adres voor het schip is de Veerkade, te Spijkenisse. Voor de routeplanner gebruikt u de Veerweg (zie bij 'Parkeren'). We kunnen pas vanaf 15:00 uur aan boord. Indien u te vroeg bent, graag wachten tot 15:00 uur. Om 15:20 begint het programma en hopelijk is dan iedereen al binnen. Het schip legt weer aan om 21:00 uur en dan is het einde programma.

PARKEREN

Parkeren kan op de Veerweg, na circa 400-500 meter (beetje aan het einde) is een parkeerplaats links en dan is het nog een klein stukje lopen naar de Veerkade waar het schip ligt (zie kaartje, dat -zoals de meeste figuren op de website- vergroot als u er op klikt). Het is in principe mogelijk tot aan de kade te rijden voor het afzetten van moeilijk ter been zijnde personen, maar er staan paaltjes en die moeten dan naar beneden gehaald worden. Indien dit nodig is dan moeten wij dit vooraf aangeven!

DIEET

De leden die geen kip, vis of juist vega wensen, gaan gewoon langs het buffet en kunnen daar hun keuze maken.

Leden met glutenallergie krijgen hun eten apart geserveerd dit in verband met kruisbesmetting. Of ze gaan voor de gezelligheid toch mee naar het buffet en de buffetkok geeft u de koude gerechten aan. Die staan apart in het buffet afgedekt, dus daar moet om gevraagd worden.

Het warme gerecht wordt aan tafel uitgeserveerd. De leden met lactose-allergie kunnen meestal aardig wat van het buffet meeëten, de buffetkok weet wat de betreffende persoon mag eten.
Warm komt meestal uit de keuken in verband met de sauzen waar melk of room in verwerkt zit.

Naar vorige bladzijde